Korealainen perunapannari Herkkusirkoilla
2 annosta
4 kpl raakaa perunaa
1 sipuli
1 tl suolaa
2 rkl perunajauhoa
1 kevätsipulin varsi
1 rkl kokonaisia Herkkusirkkoja Barbeque
Kastike:
2 rkl soijakastiketta
1 rkl limenmehua
1 tl sokeria
puolikas punainen chili
1 kevätsipulin varsi
puolikas sipuli
Raasta kuoritut perunat ja sipuli raastimen isoimmalla terällä. Mausta suolalla ja laita valumaan siivilään noin kymmeneksi minuutiksi. Kaada perunoista valunut vesi pois, ja sekoita joukkoon perunajauho. Leikkaa kevätsipuli parin sentin pätkiksi. Paista perunapannukakkuja öljyssä keskilämmöllä, painele kevätsipulit ja Herkkusirkat pintaan ja käännä ympäri. Paista kunnes pannukakku on kauniin ruskea ja rapea. Viipaloi chili ja kevätsipuli kastikkeeseen, paloittele sipuli, ja sekoita kaikki ainekset keskenään.