2 rkl kookosöljyä
1,5 dl jasmiiniriisiä
1 tuore ananas
1 paprika
1 pussi pakasteherneitä
2 valkosipulin kynttä
2 sipulia
8 kpl kirsikkatomaatteja
1 tl jauhettua korianterin siementä
½ tl chilijauhetta
2 rkl kurkumaa
2 kananmunaa
1 limen mehu
1 rkl soijakastiketta
4 rkl Herkkusirkka – kokonaiset kotisirkat (25g)
½ dl cashewpähkinöitä rouhittuna
Kiehauta 3 dl vettä, mausta suolalla ja keitä riisi kypsäksi. Puolita ananas pitkittäin, kaiverra sisus pois ja paloittele. Paloittele paprika ja hienonna valkosipuli ja sipuli, puolita kirsikkatomaatit. Kuumenna kookosöljy paistinpannussa, lisää ensimmäisenä sipulit, kun ne ovat hieman pehmenneet, lisää ananaskuutiot ja paprika. Paista kunnes ananas on hieman karamellisoitunut. Lisää riisi, herneet ja mausteet. Riko kananmunat paistinpannulle ja sekoita riisin joukkoon, kunnes on kypsynyt. Lisää kirsikkatomaatit ja mausta limellä ja soijalla. Jaa paistettu riisi koverrettuihin ananaspuolikkaisiin ja lisää päälle herkkusirkat ja cashewpähkinät.