Perunarieskat
1 kg peruna
200 g ruskistettu voi
14 g suolaa
3 munaa
5 dl ohrajauhoja
1 dl perunajauhoja
30 g omenaviinietikka
40 g majoneesia
20 g Herkkutoukka Barbeque
Pese perunat hyvin ja laita uuni lämpenemään 200 C asteeseen. Laita kuoripäälliset perunat leivinpaperin päälle uunivuokaan ja paahda perunoita tunnin ajan. Murskaa perunat kuorineen tasaiseksi massaksi ja anna jäähtyä hieman. Ruskista sillä aikaa voi kattilassa keskilämmöllä välillä sekoittaen. Lisää loput ainekset joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Jaa taikina tasakokoisiksi palloiksi esimerkiksi vaa’an avulla ja taputtele rieskoiksi leivinpaperille. Lämmitä uuni 275 C asteiseksi ja laita ensin uunipelti kuumenemaan uuniin. Pistele rieskat haarukalla niin ne kypsyvät nopeammin ja tasaisemmin. Vedä rieskat leivinpaperin avulla pellille ja paista kahdessa kolmessa erässä n. 8 minuutin ajan. Tarjoa rieskat Barbeque toukkien ja majoneesin kera.