Sirkkaiset Banh Mi -patongit
4 annosta
4 kpl vehnäsämpylää
200 g punakaalia
1 porkkana
1 nippu kevätsipulia
1 chili
1 rkl seesaminsiemeniä
2 rkl valkoviinietikkaa
puolikas kurkku
2 rkl sokeria
4 rkl väkiviinaetikkaa
4 rkl kokonaisia Herkkusirkkoja
1 dl majoneesia
1 rkl sriracha-chilikastiketta
1 tl soijaa
tuoretta korianteria
Suikaloi punakaali, raasta porkkana, hienonna chili ja kevätsipuli. Sekoita keskenään, mausta suolalla, pippurilla ja valkoviinietikalla sekä lisää seesaminsiemenet. Viipaloi kurkku ohueksi ja lisää sen joukkoon sokeri ja väkiviinaetikka, anna maustua hetken. Sekoita majoneesin joukkoon soija ja sriracha. Voitele patongit kastikkeella, lisää kaalisalaatti, kurkut sekä Herkkusirkat, koristele korianterilla.