Herkkuhunaja

5,50 

Lähellä tuotettua / Lokalt producerad

FI Sisältää pieniä määriä siitepölyä. Säilytetään huoneenlämmössä. Pitkäaikainen säilytys kuivassa ja viileässä. Vain yli 1-vuotiaille.

SV Innehåller små mängder pollen. Förvaras i rumstemperatur. Långtidsförvaring tortt och svalt. Bara för över 1-åringar.

Osastot: ,

Kuvaus

SUOMALAINEN/FINLÄNDSK HERKKUHUNAJA 100 G

FI/SV Ravintoarvo/Näringsvärde per 100 g: Energia/Energi 1382 kJ (330 kcal), Rasva/Fett 0 g, Hiilihydraatteja/Kolhydrater 80,8 g, josta sokereita / varav sockerarter 80,8 g, Proteiini/Protein 0,5 g, Ravintokuitu/Kostfiber 0 g, Suola/Salt 0,00 g.

Kultainen Herkkuhunaja on kartta meitä ympäröivästä luonnosta, sen maaperästä, ravinteista, ilmastosta ja siellä elävien hyönteisten hyvinvoinnista. Herkkuhunaja on tarkka kopio siitä maisemasta, mistä mehiläiset sen keräävät. Se imee siitä aromit hunajaan, värin, rakenteen ja jopa ravintokoostumuksen.

Kevätkesän hunaja, keskikesän hunaja ja elokuun hunajat ovat täysin erilaisia aromeiltaan, väriltään ja koostumukseltaan. Lämpimän, aurinkoisen kesän hunajassa ovat aromit aistittavissa voimakkaimmin ja maku on tasapainoisin sekä täyteläisin kuten Herkkuhunajassa. Ja sen ovat saaneet aikaan nämä pienet lentävät raitapaidat.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Pin It on Pinterest