Herkkuhunaja 250 g

7,00 

Suomalaista hunajaa hämäläisestä maisemasta.

EN Honey contains small amounts of pollen. Only over 1-year-old. Store at room temperature. Long-time storage at dry and cool. 

FI Hunaja sisältää pieniä määriä siitepölyä. Vain yli 1-vuotiaille. Säilytetään huoneenlämmössä. Pitkäaikainen säilytys kuivassa ja viileässä.

SV Honung innehåller små mängder av pollen. Bara för över 1-åringar. Förvaras i rumstemperatur. Långtidsförvaring tortt och svalt. 

 

Osastot: ,

Kuvaus

FINNISH HERKKUHUNAJA 250 G

EN Herkkuhunaja is from Finnish clean and pure nature and certified with Finnish Hyvää Suomesta label. Honey is handled with great care from beehive to jar to retain all its natural goodness. ChefBug refuses to heat it or artificially process it. A great tasting honey sourced from Finland forests’ cloverleaf, raspberry and willow herb.

SUOMALAINEN/FINLÄNDSK HERKKUHUNAJA 250 G

FI Herkkuhunaja on aito ja puhdas sataprosenttinen luonnontuote, jonka mehiläiset valmistavat. Tässä luonnon omassa makeutusaineessa on paljon hyviä ominaisuuksia. Hunaja on maukas, terveellinen ja monikäyttöinen ravintoaine.

Herkkuhunaja sisältää yli 200 eri ainetta. Sokerit ovat pääasiallisin aine, jota hunajasta löytyy lähes 20 eri laatua. Hunaja sisältää myös entsyymejä, antioksidantteja, aminohappoja, orgaanisia happoja, vitamiineja, kivennäisaineita, mineraaleja ja hivenaineita. Hunaja on rasvaton ja sisältää 17 % vettä. Herkkuhunajan toimivuus perustuu sen monipuoliseen hiilihydraattikoostumukseen, josta yleisimmät ovat sokerit fruktoosi ja glukoosi. Glukoosi imeytyy nopeasti ja nostaa tehokkaasti veren sokeritasoa. Fruktoosi imeytyy hitaammin ja näin ylläpitää pidempään veren sokeritasoa vakaana.

Herkkuhunajalla on lukuisia hyviä vaikutuksia myös ulkoisesti käytettynä. Hunajalla onkin merkittävä rooli luonnonmukaisessa kauneudenhoidossa, koska hunajalla on kosteuttava, hoitava ja puhdistava ominaisuus. Siksi sitä käytetään kasvoilla, käsi-, jalka- ja hiushoidoissa.

Herkkuhunaja on ekotehokas makeutusaine, jonka tuottamiseen kuluu vain vähän energiaa. Hunaja on luonnontuote, jonka meden mehiläiset keräävät luonnonkukista tai mesi saadaan viljelykasvien sivutuotteena. Siksi hunajankeruu ei rasita ympäristöä. Mehiläispölytys on päinvastoin elintärkeä osa luonnon monimuotoisuutta. Mehiläiset valmistavat medestä hunajaa ja varastoivat sen mehiläisvahasta rakentamiinsa kennoihin. Mehiläispesään asti hunajanvalmistusprosessiin ei tarvita uusiutumattomia luonnonvaroja ollenkaan. Hunajan käsittelyyn kuluu energiaa minimaalisesti, koska hunaja on käyttökelpoista suoraan kennoista. Siksi hunaja on myös ympäristön kannalta hyvä valinta.

Nutritional facts / Ravintoarvo/Näringsvärde per 100 g: Energy/Energia/Energi 1382 kJ (330 kcal), Fat/Rasva/Fett 0,0 g, Carbohydrates/Hiilihydraatit/Kolhydrater 80,8 g, of which sugars / josta sokereita / varav sockerarter 80,8 g, Protein/Proteiini/Protein 0,5 g, Ravintokuitu/Kostfiber 0 g, Suola/Salt 0,00 g.

 

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Pin It on Pinterest