Herkkusiirappi Kuusenkerkkä 120 g

7,80 

Tarjoile kuumien juomien ja paahtoleivän kera, tai käytä jäätelön ja jälkiruokien maustamiseen.

Osastot: ,

Kuvaus

Kuusenkerkät ovat kuusen nuoria versoja, jotka ovat vaaleanvihreitä väriltään. Kerkistä valmistettu siirappi antaa ruokiin ja juomiin hienon metsäisen, yrttimäisen ja hieman sitrusmaisen aromin. Kuusenkerkät on tunnettu myös rohdoksena jo vuosituhansia. Kuusenkerkkäsiirappia voi lisätä teehen, jota kannattaa kokeilla esimerkiksi yskään. 

Kuusenkerkissä on runsaasti C-vitamiinia, noin 48 mg per 100 g. Kerkkien karoteenipitoisuus on myös korkea. Lisäksi niissä on paljon kivennäis- ja aromiaineita sekä antioksidanttisesti vaikuttavia flavonoideja. Eräs tärkeä kuusesta saatava aine on lignaani, jonka eristämistä ja merkitystä vakavien sairauksien ehkäisyssä tutkitaan nykyisin paljon. Kuusi voi aiheuttaa allergisia oireita, jos sairastaa astmaa.

EN SPRUCE SPROUT SYRUP 120 g.
Serve with hot drinks and toast or use for seasoning ice cream and desserts. Finnish new shoot of spruce, sugar, water. Store the package closed at room temperature.

FI KUUSENKERKKÄSIIRAPPI 120 g.
Tarjoile kuumien juomien ja paahtoleivän kera, tai käytä jäätelön ja jälkiruokien maustamiseen. Ainesosat: suomalainen kuusenkerkkä, sokeri, vesi. Säilytä pakkaus suljettuna huoneenlämmössä.

SV GRANSKOTTSSIRAP 120 g.
Servera med varma drycker och toast eller använd för att krydda glass och desserter. Ingredienser: finskt granskott, socker, vatten. Förvara förpackningen stängd i rumstemperatur. 

 

 

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Pin It on Pinterest