Herkkusiirappi Ruusujuuri 120 g

8,20 

Tarjoile jäätelön ja vohvelien kera, tai käytä juomien tai jälkiruokien mausteena. Siirappi on valmistettu suomalaisesta ruusujuuresta.

Osastot: ,

Kuvaus

Ruusujuuri (Rhodiola rosea) on mehikasvi, joka kasvaa noin 30 senttimetrin korkuiseksi kiehkuraiseksi mättääksi. Ruusujuuri on kaunis keltakukkainen kasvi, joka kasvattaa valtavan juurakon. Kun juuri leikataan, sen valkoinen väri muuttuu punertavaksi. Kuivattu juuri on myös punaruskea väriltään. Loppukesällä ja syksyllä ruusujuuren kukat ja myös lehdet saavat ruskan värit. Ruusujuuren juuressa on ruusun tuoksua, vaikka ruusujuuri ei ole sukua ruusulajikkeille. Suomen luonnossa ruusujuuri kasvaa Tunturi-Lapin kosteikkojen liepeillä. Kauniin ulkonäkönsä ja lumoavan makunsa lisäksi ruusujuurta pidetään oikeana energiapommina. 

EN FINNISH ROSEROOT SYRUP 120 g.
Serve with ice cream and waffles. Use as a seasoning for drinks and dessert sauces or for marinating berries and fruits. Ingredients: Finnish roseroot (Rhodiola rosea), sugar, water. Store the package closed at room temperature.

FI SUOMALAINEN RUUSUJUURISIIRAPPI 120 g.
Tarjoile jäätelön ja vohvelien kera. Käytä juomien ja jälkiruokakastikkeiden mausteena tai marjojen sekä hedelmien marinoimiseen. Ainesosat: suomalainen ruusujuuri (Rhodiola rosea), sokeri, vesi. Pakkaus säilytettävä suljettuna huoneenlämmössä.

SV FINSK ROSROTSSIRAP 120 g.
Servera med glass och våfflor. Använd som krydda för drycker och desserter eller för att marinera bär och frukt. Ingredienser: finsk rosrot (Rhodiola rosea), socker, vatten. Förvara förpackningen stängd i rumstemperatur. 

Manufacturer/Valmistaja/Tillverkare: ChefBug Oy Ltd, Järvenpääntie 317, 35240 Ristakallio, www.herkkuhyonteiset.fi

 

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Pin It on Pinterest