Herkkusirkka Salmiakkisuklaa (50 g)

5,90 

Herkullisen rouhea maitosuklaalla kuorrutettu sirkkasuklaa, joka on valmistettu käsityönä Suomessa.

Osasto:

Kuvaus

HERKKUSIRKKA SALMIAKKISUKLAA / SALMIAKCHOKLAD 50 g

FI Ainesosat: sokeri, täysmaitojauhe, kaakaovoi, kaakaomassa, suomalainen kasvatettu, keitetty ja kuivattu kotisirkka (Acheta domesticus) 7,5 %, salmiakkijauhe (ammoniumkloridi, lakritsajauhe, sokerikulöörijauhe (E150)) 3 %, emulgointiaine (soijalesitiini), vanilja. 

SV Ingredienser: socker, helmjölkspulver, kakaosmör, kakaomassa, finsk odlad, kokad och torkad hussyrsa (Acheta domesticus) 7,5 %, salmiakpulver, sockerkulörpulver) (E150)) 3 % ammoniumklorid, lakritspulver, 3 %, emulgeringsmedel (sojalecitin), vanilj.

EN Ingredients: sugar, whole milk powder, cocoa butter, cocoa mass, finnish grown, boiled and dried house cricket (Acheta domesticus) 7,5 %, ammonium chloride, lakrits powder, caramel color (E150) 3 %, emulsifier (soy lecithin), vanilla.

Kaakaota vähintään / Kakao minst / cocoa at least n/c 31 %. 

Ravintoarvo/Näringsvärde/Nutrition information per 100 g: Energia/Energi/Energy 2265 kJ (541 kcal), Rasva/Fett/Fat 33 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja / varav mättade fettsyror / of which saturated fatty acids 19 g, Hiilihydraatit/Kolhydrater/Carbohydrates 50 g, josta sokeria / varav socker / of which sugar 48 g, Proteiini/Protein 11 g, Suola/Salt 0,36 g, Ravintokuitu/Kostfiber/Dietary Fiber 2,2 g, Vitamiini B12 / Vitamin B12 1,3 µ, Rauta/Järn/Iron 3,6 mg, Kalsium/Kalcium/Calcium 207 mg, Sinkki/Zink/Zinc 2,5 mg, Magnesium/Magnesium/Magnesium 46 mg, Laktoosi/Laktos/Lactose 7,6 g. 

Hyönteiset voivat aiheuttaa allergisia reaktioita. Ristiallergia on mahdollinen henkilöillä, jotka ovat allergisia äyriäisille, nilviäisille ja/tai pölypunkeille. Hyönteisten alkuperämaa: Suomi. / Insekter kan förorsaka allergiska reaktioner. Korsallergi är möjlig hos personer som är allergiska mot kräftdjur, blötdjur och/eller husdammskvalster.  Insekternas ursprungsland: Finland. / Insects can cause allergic reactions. Cross-allergy is possible in people who are allergic to crustaceans, molluscs and/or dust mites. Origin country: Finland.

Suklaa valmistetaan tehtaassa, jossa käytetään hasselpähkinää ja gluteenia. / Choklad tillverkad i fabrik som använder hasselnöt och gluten. / Chocolate produced in a factory that uses hazelnut and gluten. 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest