Pakurijauhe

9,00 

Suomalainen pakurikääpäjauhe 50 G

Osasto:

Kuvaus

SUOMALAINEN PAKURIJAUHE 50 G

FI Ainesosat: suomalainen pakurikääpä (Inonotus obliquus). Pakuri tarjoaa hienoja makunautintoja ja tukee hyvinvointiamme. Käytä pakurijauhetta 1 rkl/1 litra vettä ja keitä 10 min. Voit halutessasi hauduttaa pakuriteetä useita tunteja voimakkaamman värin ja maun aikaansaamiseksi.

Nauti valmista pakuriteetä 1–4 kupillista päivässä, tai käytä smoothien pohjana. Voit nauttia pakuriteetä myös viileänä teejuomana. Lisää Herkkuhunajaa tai marjasiirappia. Pakurilientä voi käyttää veden asemesta kahvin keittämisessä. Lientä voi hyödyntää keittojen, kastikkeiden ja riisin valmistamisessa sekä leivonnassa. Käytä keittämisen seurauksena kattilan pohjalle jäävä tumma sakka sellaisenaan tai ruoanvalmistuksessa ja leivonnassa.

Pakuria ei tule käyttää samanaikaisesti antibioottien ja glukoosihoidon kanssa. Pakuria ei suositella sieniallergisille. Alkuperämaa: Suomi.

SV Ingredienser: finsk chaga (Inonotus obliquus). Chaga erbjuder stora smaknjutningar och stöder vårt välbefinnande. Använd 1 matsked/1 liter vatten och koka i 10 minuter. Om du vill kan du sjuda det chaga teet i flera timmar för att skapa en starkare färg och smak. 

Njut av 1 till 4 koppar färdigt te om dagen, eller använd det som bas för smoothies. Du kan också njuta av ett chaga te som en kall tedrink. Lägg till Läcker honung och bärsirap. Buljongen kan användas istället för vatten för att göra kaffe. Buljongen kan användas i soppor, såser och ris samt i bakning. Använd den mörka fällningen som finns kvar på botten av pannan som ett resultat av tillagningen som sådan eller i matlagning och bakning. 

Chaga ska inte användas samtidigt med antibiotika och glukosterapi. Chaga rekommenderas inte för personer med svampallergier. Ursprungsland: Finland.. Lägg till Läcker honung och bärsirap. Buljongen kan användas istället för vatten för att göra kaffe. Buljongen kan användas i soppor, såser och ris samt i bakning. Använd den mörka fällningen som finns kvar på botten av pannan som ett resultat av tillagningen som sådan eller i matlagning och bakning. 

Chaga ska inte användas samtidigt med antibiotika och glukosterapi. Pakuri rekommenderas inte för personer med svampallergier. Ursprungsland: Finland. 

EN Ingredients: Finnish chaga (Inonotus obliquus). Chaga offers great taste pleasures and supports our well-being.

Use 1 tablespoon /1 liter of water and boil for 10 minutes.
If you wish, you can simmer the tea for several hours to create a stronger color and taste.

Enjoy 1 to 4 cups of ready-made tea a day, or use as a base for smoothies. You can also enjoy a chaga tea as a cool tea drink. Add Delicious Honey or berry syrup. The broth can be used instead of water to make coffee. The broth can be used in the preparation of soups, sauces and rice, as well as in baking. Use the dark precipitate left on the bottom of the pan as a result of cooking as such or in cooking and baking.

The chaga should not be used concomitantly with antibiotics and glucose therapy. Chaga is not recommended for people with fungal allergies. Country of origin: Finland.

Ravintosisältö/Näringsvärde / Nutrition facts (100g): Energia/Energi/Energy 1418 kJ/339 kcal,
Proteiini/Protein/Protein 2,5 g, Hiilihydraatit/Kolhydrater/Carbohydrates 75 g, Rasva/Fett/Fat 2,4 g

Säilytys kuivassa ja viileässä. / Förvaring tort och svalt. / Storage in dry and cool.

 

 

Pin It on Pinterest