Hyönteisruokaa helposti – kokeile näitä herkkureseptejä!

Maidoton mesiangervo-pannacotta & mesiangervosiirappia

Maidoton mesiangervo-pannacotta & mesiangervosiirappia

Mesiangervo on todella monikäyttöinen kasvi. Hauduta siitä vaikka teetä, mausta juomia kuten simaa, kokeile kahvikakkujen mausteena tai mausta itsetehty jäätelö. Mesiangervon hunajainen ja vaniljainen maku toimii täydellisesti klassikkojälkiruoan pannacottan...

Harmoni, kuusi ja Enkeli taivaan

Harmoni, kuusi ja Enkeli taivaan

Harmoni, kuusi ja Enkeli taivaan  Oriveden Sanomat / Juha Jäntti 16.12.2020 Joukko koulujen perinteisten kuusijuhlien ystäviä valmisteli entisajan kuusijuhlaa Vihasjärven kansakoululle. Koronarajoitukset pakottivat perumaan juhlan, mutta järjestäjäväki kokoontui...

Ruusujuurisiirapilla marinoidut viinimarjat & vaniljavaahto

Ruusujuurisiirapilla marinoidut viinimarjat & vaniljavaahto

Loppukesästä ja alkusyksystä saa herkutella punaherukoilla, mustaherukoilla ja valkoherukoilla. Tässä helpossa ja nopeassa jälkiruokareseptissä marjat marinoidaan Herkkuruusujuurisiirapilla. Kaiken kruunaa vaniljavaahto.  4 hengelle AINEKSET 6-8 dl viinimarjoja...

Pin It on Pinterest