Tuotepaketit
Tasting-tapahtumat
Suurkeittiöpakkaukset / HoReCa
Hyönteisruokaa helposti – kokeile näitä herkkureseptejä!
Maidoton mesiangervo-pannacotta & mesiangervosiirappia
Mesiangervo on todella monikäyttöinen kasvi. Hauduta siitä vaikka teetä, mausta juomia kuten simaa, kokeile kahvikakkujen mausteena tai mausta itsetehty jäätelö. Mesiangervon hunajainen ja vaniljainen maku toimii täydellisesti klassikkojälkiruoan pannacottan...
Harmoni, kuusi ja Enkeli taivaan
Harmoni, kuusi ja Enkeli taivaan Oriveden Sanomat / Juha Jäntti 16.12.2020 Joukko koulujen perinteisten kuusijuhlien ystäviä valmisteli entisajan kuusijuhlaa Vihasjärven kansakoululle. Koronarajoitukset pakottivat perumaan juhlan, mutta järjestäjäväki kokoontui...
Ruusujuurisiirapilla marinoidut viinimarjat & vaniljavaahto
Loppukesästä ja alkusyksystä saa herkutella punaherukoilla, mustaherukoilla ja valkoherukoilla. Tässä helpossa ja nopeassa jälkiruokareseptissä marjat marinoidaan Herkkuruusujuurisiirapilla. Kaiken kruunaa vaniljavaahto. 4 hengelle AINEKSET 6-8 dl viinimarjoja...