Vihasjärven kansakoulun Joulu on jo ovella

Vihasjärven kansakoulun nurkissa hiippailee jo joulutonttuja. Jouluinen Café ChefBug koulun keittiömestarin herkkuineen kutsuu istahtamaan hetkeksi ja nauttimaan nostalgisen kansakoulun pönttöuunien lämmöstä. Romanttinen Pieni Joulupolku johdattaa Ilomäen luokan taidenäyttelystä pihamaan asukkien saattelemana navettaan.

La-ti 3.-6.12. 2022 Café ChefBug, Silmällisiä-taidenäyttely ja Pieni Joulupolku ovat avoinna klo 11-17.
Viihtyisässä Café ChefBugissa höyryää oman puutarhan marjoista valmistettu glögi, vaniljainen lähialueen mesiangervoista haudutettu tee ja kehuttu hyvä kahvimme. Kahvipöydässä on tarjolla hiukopalaksi meheviä suolaisia ja ihania makeita antimia pieneen ja isompaankin herkutteluun. Joulumuorin ohjeella valmistettu riisipuuro sekahedelmäkeiton ja yllätysmantelin kera voi osua vaikka sinun kohdallesi. 
Pihamaan Pieni Joulupolku on Kaarina ja Martti Toivanen Art:n sekä koulun isäntä Tapani Virtasen yhteistyön hedelmä. Tunnelmallisella polulla voi aistia joulun sanomaa ja tunnelmaa.
Silmällisiä-taidenäyttely lintuineen on laskeutunut Vihasjärven kansakoululle taiteilijoiden Tuula Sipilän ja Eija Mäkelä-Häklin ohjaamana. Kannattaa käydä katsomassa tämä persoonallinen näyttely.

La-su 3.-4.12.2022 Vihasjärven kansakoulun joulumyyjäiset on avoinna klo 11-17.
Myyjäisistä löytää paikallisten sekä hieman kauempaakin saapuneiden tuottajien ja kädentaitajien laadukkaita lahjatuotteita, käsitöitä sekä jouluherkkuja klo 11-17.
Koulun keittolassa myyjäisiin on valmistettu makeita ja suolaisia joulutorttuja, suosittuja suklaita ja konvehteja, karpalo-kuusenkerkkähilloja, Herkkuhunajaa ja tonttujen suosikkia – sirkkatuotteita sekä paljon muuta. ChefBugin ekologinen mehiläisvahakääre tai tee se itse -tarvikepaketti kääreen valmistukseen ohjeineen on oiva lahjaidea. 
Päivien aikana on luvassa myös taiteilija Jaana Pärssisen taidetuokioita.

Ma-ti 5.-6.12.2022 Joulumyyjäisten jatkot on klo 11-17.
Yleisön ja tuottajien pyynnöstä myös myyjäiset on avoinna cafén, joulupolun ja taidenäyttelyn lisäksi. 

Ti 6.12.2022 juhlistetaan Suomen 105. itsenäisyyspäivää keittiömestarin täytekakun ja muiden cafén herkkujen kera. 
Juhlapäivän kohokohta on noin klo 15, kun saamme kuulla komean musiikkiesityksen. 

Nyt on hyvä hetki koota yhteen perhe, ystävät, tuttavat ja suunnata Vihasjärven kansakoululle hankkimaan joululahjat rauhassa ja nauttimaan kiireettömyydestä, kun jouluunkin on vielä tovi.
Koko joulumyyjäisten runsas myyjäjoukko tuotteineen esitellään pikapuoliin. Seuraa www- ja Facebook-sivujamme. 

Lämpimästi tervetuloa!

Vihasjärven kansakoulu
Café ChefBug
www.herkkuhyonteiset.fi
Os. Järvenpääntie 223, Orivesi (Eräjärvi)
Puh. 0407254586
Facebook: herkkuhyönteiset
Instagram: kahvila.chefbug

Pin It on Pinterest