Miksi valita suomalaiset ChefBug-lähituotteet?

Korkea laatu

Tuotteiden korkea laatu varmistetaan tuotannossa lainsäädännön edellyttämän laadunvalvonnan avulla.

Turvallisuus

ChegBugin tuotannossa on alan huippuasiantuntemus. Olemme erittäin tarkkoja siitä, miten hyönteiset kasvatetaan. Allergeenit rehussa ja jäljitettävyys dokumentoidaan tarkasti.

Eettinen tuotanto

Hyönteisruoan tuotannossa sirkat vaivutetaan horrokseen pakkasessa valvotussa prosessissa.

Valmiit reseptit

Tuotamme herkullisia reseptejä, joiden avulla saat kaiken irti erinomaisesta raaka-aineesta.

Kokeilunhaluisille

Uudet ja monipuoliset raaka-aineet tuovat uutta intoa ruoanlaittoon, leivontaan ja naposteluun.

Yksinkertaisesti maun takia!

ChefBugin sirkkojen tärkeimmät kriteerit ovat maku ja koostumus. Siksi ne sopivat moneen: ruoanvalmistukseen, leivontaan ja naposteluun.

ChefBug-lähiruoka sopii moneen

Tutustu alta verkkokauppamme valikoimaan ja tilaa herkut kotiisi:

Herkulliset suomalaiset lähituotteet ChefBugilta ja yrityksen tarina

Hyönteisruoan vallankumous saapui Suomeen! Innokkaat kokeellisen ruoanlaiton harrastajat ja ammattilaiset ovat tähän mennessä joutuneet tilaamaan syötävät sirkat ja toukat Suomen ulkopuolelta kotimaisen tarjonnan puuttuessa.

Mutta ei enää! ChefBug toi markkinoille Suomessa tuotetun hyönteisruoan suoraan kuluttajille ja yrityksille. Ihanat maistelupakkaukset ja ruoanlaittoon sekä leivontaan sopivat pakkauskoot voi tilata turvallisesti ja nopeasti suomalaisesta verkkokaupasta.

Korkean tason jäljitettävyys varmistaa laadun 

Olemme ylpeitä tuotteidemme jäljitettävyydestä, joka on äärimmäisen yksityiskohtaista. Tiedämme, mitä hyönteiset ovat syöneet ja miten niitä on kasvatettu.

Voit herkutella turvallisesti suomalaisilla herkkuhyönteisillä, sillä jokainen erä kulkee mikrobiologisen testauksen kautta.

Bug appetit!

 

Tiesitkö: ChefBug toi markkinoille ensimmäiset Suomessa tuotetut jauhopukin toukat! 

Aija Viitaniemi

ChefBug Oy Ltd:n omistaja ja perustaja
ötökkäkokki
aija@herkkuhyonteiset.fi
Puh. 0407254586
LinkedIn

Aija Viitaniemi, the ötökkäkokki

ChefBug Oy Ltd:n perustaja, keittiömestari ja ötökkäkokki Aija on toiminut kokkina ja keittiömestarina sekä alan ammattilaisten kouluttajana. Herkkuhyönteisten maailmaan hän innostui 2015 saadessaan kipinän uudesta ruokavallankumouksesta.

Elintarviketieteiden maisterina sekä intohimoisena hyönteisruoan puolestapuhujana Aija, ”the Ötökkökokki”, vie hyönteisruoan ilosanomaa eteenpäin ja jakaa tietoa ruokahyönteisten monipuolisista käyttötavoista. Aijan pioneerityön ansiosta kenen tahansa on helppoa lisätä ruokavalioonsa terveellistä, eettistä ja ekologista suomalaista hyönteisruokaa.

Aijan rautaisen ammattitaidon ja jatkuvan tuotekehittämisen tuloksena Suomeen on syntynyt uusien herkkuhyönteisten tuotevalikoima: ChefBug.

Oiva-raportti 24.1.2022

Klikkaa ja katso ChefBugin Oiva-raportin viimeisin päivitetty versio: Oivahymy.fi (Yrityshaku)

Suuret tuote-erät

Oletko kiinnostunut suuremmista eristä? ChefBug toimittaa ja myy herkkuhyönteisiä suoraan ravintoloille, catering-yrityksille, oppilaitoiksille sekä muille suurempia eriä tarvitseville.

Ota yhteyttä lomakkeella ja kerro tarpesitasi, niin me olemme sinuun pian yhteydessä.

Lähiruokaa helposti – onnistu näillä resepteillä!

Maidoton mesiangervo-pannacotta & mesiangervosiirappia

Maidoton mesiangervo-pannacotta & mesiangervosiirappia

Mesiangervo on todella monikäyttöinen kasvi. Hauduta siitä vaikka teetä, mausta juomia kuten simaa, kokeile kahvikakkujen mausteena tai mausta itsetehty jäätelö. Mesiangervon hunajainen ja vaniljainen maku toimii täydellisesti klassikkojälkiruoan pannacottan...

Harmoni, kuusi ja Enkeli taivaan

Harmoni, kuusi ja Enkeli taivaan

Harmoni, kuusi ja Enkeli taivaan  Oriveden Sanomat / Juha Jäntti 16.12.2020 Joukko koulujen perinteisten kuusijuhlien ystäviä valmisteli entisajan kuusijuhlaa Vihasjärven kansakoululle. Koronarajoitukset pakottivat perumaan juhlan, mutta järjestäjäväki kokoontui...

Ruusujuurisiirapilla marinoidut viinimarjat & vaniljavaahto

Ruusujuurisiirapilla marinoidut viinimarjat & vaniljavaahto

Loppukesästä ja alkusyksystä saa herkutella punaherukoilla, mustaherukoilla ja valkoherukoilla. Tässä helpossa ja nopeassa jälkiruokareseptissä marjat marinoidaan Herkkuruusujuurisiirapilla. Kaiken kruunaa vaniljavaahto.  4 hengelle AINEKSET 6-8 dl viinimarjoja...

Pin It on Pinterest