Miksi valita kotimaiset ChefBug-herkkuhyönteiset?

Korkea laatu

Tuotteiden korkea laatu varmistetaan tuotannossa lainsäädännön edellyttämän laadunvalvonnan avulla.

Turvallisuus

ChegBugin tuotannossa on alan huippuasiantuntemus. Olemme erittäin tarkkoja siitä, miten hyönteiset kasvatetaan. Allergeenit rehussa ja jäljitettävyys dokumentoidaan tarkasti.

Eettinen tuotanto

Hyönteisruoan tuotannossa hyönteiset vaivutetaan horrokseen pakkasessa valvotussa prosessissa.

Valmiit reseptit

Tuotamme herkullisia reseptejä, joiden avulla saat kaiken irti erinomaisesta raaka-aineesta.

Kokeilunhaluisille

Uudet ja monipuoliset raaka-aineet tuovat uutta intoa ruoanlaittoon, leivontaan ja naposteluun.

Yksinkertaisesti maun takia!

ChefBug herkkuhyönteislajien valinnassa tärkeimmät kriteerit ovat maku ja koostumus. Siksi ne sopivat moneen: ruoanvalmistukseen, leivontaan ja naposteluun.

Herkulliset hyönteiset: suomalaiset ChefBug-tuotteet ja yrityksen tarina

Hyönteisruoan vallankumous saapui Suomeen! Innokkaat kokeellisen ruoanlaiton harrastajat ja ammattilaiset ovat tähän mennessä joutuneet tilaamaan syötävät sirkat ja toukat Suomen ulkopuolelta kotimaisen tarjonnan puuttuessa.

Mutta ei enää! ChefBug toi markkinoille Suomessa tuotetun hyönteisruoan suoraan kuluttajille ja yrityksille. Ihanat maistelupakkaukset ja ruoanlaittoon sekä leivontaan sopivat pakkauskoot voi tilata turvallisesti ja nopeasti suomalaisesta verkkokaupasta.

Korkean tason  jäljitettävyys varmistaa laadun

Olemme ylpeitä tuotteidemme jäljitettävyydestä, joka on äärimmäisen yksityiskohtaista. Tiedämme, mitä hyönteiset ovat syöneet ja miten niitä on kasvatettu.

Voit herkutella turvallisesti suomalaisilla herkkuhyönteisillä, sillä jokainen erä kulkee mikrobiologisen testauksen kautta.

Bug appetit!

 

Tiesitkö: ChefBug toi markkinoille ensimmäiset Suomessa tuotetut jauhopukin toukat! Joko olet kokeillut?

Aija Viitaniemi

ChefBug Oy Ltd:n omistaja ja perustaja
ötökkäkokki
aija@herkkuhyonteiset.fi
Puh. 0407254586

Aija Viitaniemi, the ötökkäkokki

ChefBug Oy Ltd:n perustaja, keittiömestari ja ötökkäkokki Aija on toiminut kokkina ja keittiömestarina sekä alan ammattilaisten kouluttajana. Herkkuhyönteisten maailmaan hän innostui 2015 saadessaan kipinän uudesta ruokavallankumouksesta.

Elintarviketieteiden maisterina sekä intohimoisena hyönteisruoan puolestapuhujana Aija, ”the Ötökkökokki”, vie hyönteisruoan ilosanomaa eteenpäin ja jakaa tietoa ruokahyönteisten monipuolisista käyttötavoista. Aijan pioneerityön ansiosta kenen tahansa on helppoa lisätä ruokavalioonsa terveellistä, eettistä ja ekologista suomalaista hyönteisruokaa.

Aijan rautaisen ammattitaidon ja jatkuvan tuotekehittämisen tuloksena Suomeen on syntynyt uusien herkkuhyönteisten tuotevalikoima: ChefBug.

Oiva-raportti 16.8.2018

Klikkaa ja katso ChefBugin Oiva-raportin viimeisin päivitetty versio: Oivahymy.fi (Yrityshaku)

Suuret erät ammattilaisille

Oletko kiinnostunut suuremmista eristä kuten 1 kg tuotepakkauksista? ChefBug toimittaa ja myy herkkuhyönteisiä suoraan ravintoloille, catering-yrityksille sekä muille alan ammattilaisille.

Ota yhteyttä lomakkeella ja kerro tarpeistasi, niin  me olemme sinuun pian yhteydessä!

 

2 + 3 =

Hyönteisruokaa helposti – onnistu näillä resepteillä!

Ötökkäinen munakasrulla

Ötökkäinen munakasrulla 10 hengelle RULLAN POHJA: 6 kananmunaa 5 dl maitoa 4 dl vehnäjauhoja 2 tl suolaa 2 tl pitsamaustetta 0,5 dl Herkkusirkkajauhetta 1 tl paprikajauhetta (savu) TÄYTE: 1 sipuli 1 iso paprika 230g savukinkkukuutioita 240g Creme Bonjour...

Chili con sirkka

Chili con sirkka 5 annosta 3 rkl oliiviöljyä 1 kpl iso sipuli 2 kpl valkosipulinkynsiä, murskattu 2 rkl tomaattipyreetä 500 g chilitomaattimurskaa 420 g valkoisia papuja 150 g maissinjyviä 380 g chili sin carnea 1 rkl fariinisokeria 3 dl paahdettuja Herkkusirkkoja  2...

Hunajasirkkagranola

Hunajasirkkagranola 50 g voita 30 g sokeria 30 g Herkkuhunajaa 30 g kokonaisia Herkkusirkkoja 90 g vehnäjauhoja 40 g kaurahiutaleita 5 g kanelijauhetta Nosta kaikki ainekset huoneenlämpöön ennen leivontaa. Yhdistä ensin hunaja, sokeri ja voi. Lisää sitten loput...

Pin It on Pinterest