(10 kpl)

500 g voitaikinalevyjä
200 g briejuustoa
Voiteluun 1 kananmuna
3 rkl Herkkuhunajaa
2 rkl Herkkusirkkaa
1/2 dl Tomusokeria

Levitä taikinalevyt uunipellille ja anna niiden sulaa noin 15 minuuttia. Leikkaa levyt puoliksi ja taittele haluamallasi tavalla. Voitele kananmunalla. Lisää tortun keskelle pala brie-juustoa ja paista 225 asteessa 10-15 minuuttia. Sillä välin, kun joulutortut paistuvat, laita Herkkusirkat kuivalle pannulle, levy keskilämmölle ja siivilöi päälle osa tomusokerista. Lisää tomusokeria pariin otteeseen ja ota pannu pois levyltä. Varo polttamasta kuivattuja sirkkoja. Kun joulutortut ovat tulleet uunista, anna niiden hetken jäähtyä, lisää päälle Herkkuhunajaa sekä sokerihuurrettuja Herkkusirkkoja.

Pin It on Pinterest